Go back

Olivier Myny verkozen tot speler van de maand december

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Olivier Myny is door de bezoekers van deze website verkozen tot speler van de maand december 2015. De 21-jarige West-Vlaming had bij het afsluiten van de poll 19% van de stemmen achter zijn naam staan. In een spannende nek-aan-nekrace hield hij Milos Maric en Laurent Jans achter zich.

De flankaanvaller moest zich in december vooral tonen in invalbeurten. Bij Moeskroen-Péruwelz maakte hij luttele seconden na zijn invalbeurt de enige treffer van de wedstrijd. Die kopbalgoal leverde hem wellicht heel wat stemmen op. Het doelpunt werd overigens overduidelijk verkozen tot goal van de maand december, namelijk met 76% van de stemmen.

 

Speler van de maand

  • Augustus: Steeven Langil
  • September: Laurent Jans
  • Oktober: Merveille Goblet
  • November: Livio Nabab
  • December: Olivier Myny

Doelpunt van de maand

  • Augustus: Floriano Vanzo vs. RSC Anderlecht
  • September: Deni Milosevic vs. KAA Gent
  • Oktober: Deni Milosevic vs. STVV
  • November: Steeven Langil vs. KVC Westerlo
  • December: Olivier Myny vs. Moeskroen-Péruwelz