Go back

Onze geel-blauwe nieuwjaarswensen!

Beste supporters,

 

Geluk bestaat uit drie dingen: iets om van te houden, iets om te doen en iets om naar uit te kijken. Kunnen we elkaar nog iets mooier wensen van oud naar nieuw? Sportief durven we een rustig seizoen tegemoet zien. Structureel en financieel blijven we verder bouwen aan een gezonde club. Op die manier gaat Waasland-Beveren een mooie toekomst tegemoet.

Wij willen iedereen bedanken die in het voorbije jaar meehielp om die droom, stap voor stap, werkelijkheid te doen worden. Laten we in het komende jaar onze inspanningen verder zetten en nog intenser samenwerken om ons project te doen lukken. Van ganser harte hopen wij dat 2016 ook een jaar mag zijn waarin uw eigen dromen uitkomen: intens familiegeluk gekruid met een goede gezondheid.

 

Hartelijke groeten,

Jozef Van Remoortel en Dirk Huyck
Voorzitter en ondervoorzitter van Waasland-Beveren