Go back

Poll: Speler & doelpunt van de maand december

Tekst: Ward Callens - Foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

De maand december zit erop, er kan dus weer gestemd worden op het mooiste doelpunt en de beste speler van de voorbije maand. Vier competitiewedstrijden en een bekerduel speelden we in december. In Mechelen werd verloren (2-1), thuis tegen Standard speelden we gelijk (0-0), daarna volgden nog een nederlaag bij Zulte Waregem (2-1), een overwinning bij Moeskroen-Péruwelz (0-1) en een nederlaag tegen Lokeren (2-3). Wie was volgens jou speler van de maand? Breng hieronder jouw stem uit.

 

Er werd in december vijf keer gescoord, even veel als de maand voordien. Wie maakte volgens jou het doelpunt van de maand december: Zakaria M’Sila, Milos Maric, Olivier Myny, Zinho Gano of Deni Milosevic?