Go back

Reacties na W-B – Club Brugge (1-2)

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Stijn Vreven had het al aangegeven. Hij krijgt liever geen complimentjes na een goede wedstrijd van Waasland-Beveren die weliswaar geen punten opleverde. Dan liever slecht spelen en punten pakken. Zondagavond was het weer zover. W-B speelde zeker na de rust niet onaardig, maar het duel met Club Brugge ging wel verloren. “Het grote verschil tussen onze ploeg en een topclub als Club Brugge is efficiëntie”, zei Vreven nadien. Bekijk hieronder de volledige persbabbel, met ook de analyse van de jarige Michel Preud’homme.

Ousseynou Cissé maakte in zijn tweede wedstrijd voor Waasland-Beveren zijn eerste doelpunt in de Jupiler Pro League. De middenvelder ziet het competitieslot hoopvol tegemoet voor W-B. “Als we blijven verder spelen zoals vandaag, gaan we niet in de problemen komen. We gaan nog wedstrijden winnen, we kunnen van iedereen winnen. Nu focussen we ons op KAA Gent. Dat is een topploeg, maar we hebben er niets te verliezen. Alles kan gebeuren”, aldus Cissé. Siebe Schrijvers baalde dan weer van de gemiste kans een kwartier voor tijd. “Ik had misschien wel moeten scoren”, gaf hij mee. “Er zat meer in vanavond. We moeten nu hard blijven werken.”