Go back

Supportersavond en nieuwjaarsdrink op donderdag 28 januari

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

W-B en de Supportersfederatie van onze club organiseren op donderdag 28 januari een supportersavond en nieuwjaarsdrink in het Themacafé aan het Freethielstadion. Doel van het initiatief is een informeel informatiemoment te houden voor de geïnteresseerde supporters en hen daarbij de kans bieden vragen te stellen aan het bestuur, de technische staf en enkele spelers. Samen kunnen we vervolgens het glas heffen op het nieuwe jaar.

De supportersavond zal aanvangen rond 19.00 u. en is vrij toegankelijk voor alle supporters. Alles thema’s zijn bespreekbaar. We menen dat dit op een positieve, constructieve manier kan verlopen. W-B vaardigt voorzitter Dirk Huyck, trainer Stijn Vreven en enkele spelers af om in gesprek te treden met de aanwezige fans. Dat zal eerst verlopen in de vorm van een gecoördineerd vraaggesprek met een moderator. Vervolgens is er ook een vrije vragenronde voor de aanwezige supporters.

Geïnteresseerden kunnen op voorhand hu vragen opsturen (via ward.callens@waasland-beveren.be). Op die manier kunnen we de verschillende thema’s bundelen en overmaken aan de juiste personen, die zo grondige en passende antwoorden kunnen voorbereiden. Zo kan de bijeenkomst productief en georganiseerd verlopen.

 

  • Waar? Themacafé Freethielstadion
  • Wie? Voorzitter Dirk Huyck, teammanger Danny De Maesschalck, hoofdtrainer Stijn Vreven en twee A-kernspelers.
  • Inkom? Gratis toegang voor alle supporters. Twee gratis consumpties per persoon en gratis hapjes.
  • Wanneer? Donderdag 28 januari vanaf 19.00 u.
  • Een vraag voor het bestuur/de technische staf/de spelers? Stuur een mailtje naar ward.callens@waasland-beveren.be.