Go back

Supportersfederatie zoekt vrijwilligers

Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

De Supportersfederatie van Waasland-Beveren is op zoek naar extra vrijwilligers om tijdens thuiswedstrijden in het Freethielstadion sfeeracties te ondersteunen. De federatie wil samen met onze club van de Freethiel weer een echte hel maken, met voor en tijdens de wedstrijd de nodige toeters en bellen om de vlam in de pijp te krijgen!

Voor onze laatste thuiswedstrijd, eind december tegen Sporting Lokeren, zorgden de Supportersfederatie en sfeergroepen voor heel wat sfeer met o.a. een rookmachine en strobo, sterrenvuurwerk, confettishooters en vlaggenzwaaiers. Die zullen ook tegen Club Brugge weer van de partij zijn. Verder is het de bedoeling ook met trommelaars uit te pakken.

Om in thuiswedstrijden op de Freethiel sfeeracties te helpen ondersteunen, is de Supportersfederatie op zoek naar vrijwilligers. Hoe meer helpende handen, hoe meer ambiance! Zin om het publiek op te warmen met ritmisch getokkel op een djembé? Of sta je liever met vlaggen te zwaaien op het veld?  Laat van je horen. Stuur snel een vrijblijvend mailtje naar de Supportersfederatie voor meer informatie.

Contact: sf@waasland-beveren.be.