Go back

W-B legt Aaron Dhondt vast voor volgend seizoen

Tekst: Ward Callens - foto: KFC Izegem

Waasland-Beveren heeft zich voor volgend seizoen versterkt met de 20-jarige Aaron Dhondt. De jonge aanvaller speelt dit seizoen voor derdeklasser KFC Izegem, waar hij al elf keer de weg naar de netten vond. Dhondt tekende op de Freethiel een contract voor twee seizoenen met optie op een extra jaar.

Aaron Dhont (° 18-12-1995) werd opgeleid bij Club Brugge. Voor het seizoen 2014-2015 maakte hij de overstap naar stadsgenoot Cercle. Daar werd hij topschutter bij de beloften. Vorige zomer verhuisde hij naar derdeklasser KFC Izegem, waar hij een contract van één jaar tekende. Dhondt scoorde er intussen al elf keer en leverde zeven assists. Momenteel staat Izegem vijftiende in de stand en maakte het 33 doelpunten. Dhondt had dus een aandeel in meer dan de helft van de goals van zijn team.

De transfer van Dhondt kadert binnen de sportieve visie van Waasland-Beveren. De sportieve cel van onze club gelooft in het toekomstpotentieel van de jonge Vlaming en wil hem alle kansen bieden zich verder te ontwikkelen als prof. Alvast welkom op de Freethiel, Aaron!