Go back

Deni Milosevic is Bosnische belofte van 2015

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Deni Milosevic heeft in zijn vaderland Bosnië en Herzegovina een mooie onderscheiding gekregen. Hij werd er uitgeroepen tot belofte van het jaar 2015 door Reprezentacija.ba, het grootste mediaportaal voor en over het Bosnische voetbal.

De 20-jarige Milosevic maakte in 2015 zijn debuut voor de nationale belofteploeg van Bosnië en Herzegovina, waar hij in het verleden nog de nationale jeugdreeksen van België doorliep. Ook de prestaties van de middenvelder bij Waasland-Beveren zijn Reprezentacija.ba niet ontgaan. Het omschrijft hem als een van de betere jongere spelers in de Jupiler Pro League en weet dat de jongeling al vier keer de weg naar de netten wist te vinden bij geel-blauw.

Via deze weg wensen wij Deni te feliciteren met deze onderscheiding. Voor de volledigheid: middenvelder Edin Visca van Istanbul Başakşehir werd verkozen tot beste speler van 2015.