Go back

Freethielnieuws 02-02: Nabab maakt wederoptreden bij beloften

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

De beloften van Waasland-Beveren hebben maandagavond een punt gepakt bij hun leeftijdsgenoten van KRC Genk. Er werd niet gescoord, de partij eindigde op 0-0. Een kwartier voor affluiten moest Maximiliano Caufriez met zijn tweede gele kaart van de avond vroegtijdig gaan douchen. Een erg jong Genk met o.a. de drielingbroer van Mathias Janssens tussen de lijnen, kon daar nadien echter niet meer van profiteren.

Livio Nabab maakte zijn wederoptreden na twee maanden blessuretijd. Hij speelde een helft mee bij W-B. De stevige aanvaller ziet zo eindelijk licht aan het einde van de tunnel na een lastige blessure aan de quadriceps. Nabab wordt binnenkort ook vader, enkel goede vooruitzichten dus voor de Fransman!

Beloften W-B: Janssens; Ito, Van Dooren (k), Caufriez, Leemans (19′ Peers); Milosevic (60′ Jellal), Erciyas (46′ Atheba), Lumanza; Hebbelinck, Nabab (46′ Pieters), Van Remoortere

 

Geen trainingsactiviteit op de Freethiel dinsdag, de spelersgroep geniet van een rustdag. Woensdagochtend komen spelers en trainers weer samen op de Freethiel voor een groepstraining en videoanalyse. De beloften spelen woensdagavond om 19.30 u. in het Nederlandse Waarde (Sportpark Keizershoofd) een vriendschappelijk duel tegen het Reimerswaal elftal, een gelegenheidsteam met de beste spelers uit de gemeente Reimerswaal.

Siebe Schrijvers moet zich op dinsdag 9 februari verantwoorden voor de Geschillencommissie Betaald Voetbal van de KBVB. De Reviewcommissie had de jongeling na de wedstrijd bij KAA Gent laten vervolgen door het Bondsparket op basis van tv-beelden. Het gaat meer bepaald over de tackle van Schrijvers op Sven Kums, waarvoor de Genk-huurling een gele kaart kreeg van scheidsrechter Nicolas Laforge.