Go back

Freethielnieuws 10-02: beloftewedstrijd afgelast

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

De geplande wedstrijd van de beloften in Groep A tegen KV Mechelen is afgelast. Die zou normaal woensdagavond om 19.30 u. plaatsvinden in Puyenbeke, maar kan niet doorgaan vanwege de barre weersomstandigheden. Het is al de tweede wedstrijd in vier weken die niet kan doorgaan. In de overige twee duels boekten onze Jonge Leeuwen een overwinning (tegen STVV) en een gelijkspel (bij KRC Genk).

De eerstvolgende thuiswedstrijd in het Puyenbekestadion is de clash met Anderlecht op maandag 22 februari (aftrap: 19.30 u.), daags dus na het duel tussen de geel-blauwe en paars-witte hoofdmachten. Op maandag 15 februari trekken de Beverse beloften eerst nog naar KV Oostende.

De A-kernspelers genoten vandaag van de wekelijkse rustdag. Vanaf donderdag wordt de laatste rechte lijn ingegaan naar de wedstrijd tegen KRC Genk. Die match wordt afgetrapt op zaterdag 13 februari om 20.30 u. in de Cristal Arena.