Go back

Freethielnieuws 16-02: ziekenboeg loopt stilaan leeg

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

De spelersgroep verzamelde dinsdag op de Freethiel voor een stevige veldtraining. Zij die maandagavond met de beloften meespeelden (2-3-winst op het veld van KV Oostende, lees hier meer) volgden een lichter recuperatieprogramma op het veld. Een drietal spelers zocht de gym op. Laurent Henkinet, die nog wat last had van de rug na de wedstrijd tegen Genk, Glenn Leemans en Ibou Sawaneh, die hinder ondervindt aan de kuit.

Na de middag werkten de spelers nog een kracht- en preventieprogramma af. Hugo Sousa traint intussen weer pijnloos mee met de groep en dus is de ziekenboeg op de herstellende Leemans (enkel) na bijna volledig leeg. Met nog vier belangrijke competitiewedstrijden op het programma, vier finales, is een fysiek parate spelersgroep dan ook geen overbodige luxe.