Go back

Freethielnieuws 24-02: gymsessie en voetbalconditietraining

Tekst & foto: Ward Callens

Twee trainingssessies woensdag op de Freethiel voor de spelers van Waasland-Beveren. Voor de lunch werd er in de gym gewerkt, na de middag volgde een videoanalyse en een stevige voetbalconditietraining op het oefenveld. De groep werd daarvoor in twee opgedeeld. Glenn Leemans bleef binnen om verder te revalideren van zijn enkelblessure. Hij kreeg vandaag het gezelschap van Laurent Henkinet, die vrijdag weer zou aansluiten bij de groepstrainingen. Donderdag hebben de spelers een rustdag. Milos Maric volgde een individueel loopprogramma.

De beloften van Waasland-Beveren speelden dinsdagavond een oefenwedstrijd op het veld van SK Sint-Niklaas. Een erg jong W-B verloor met 5-3. Dat had het voornamelijk te danken aan een ondermaatse eerste helft (5-0). In de tweede helft konden de Jonge Leeuwen nog drie keer tegen scoren. Er stonden geen spelers uit de A-kern op het wedstrijdblad. Zij verzamelden dinsdag voor een etentje met de voltallige spelersgroep.