Go back

Freethielnieuws 4/2: Leemans 4 tot 6 weken buiten strijd

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

Glenn Leemans (° 12-2-1996) staat een tijdje aan de kant met een enkelblessure. De linksachter blesseerde zich maandagavond in de beloftewedstrijd bij KRC Genk en moest al na twintig minuten naar de kant gehaald worden. Nadat de zwelling van zijn enkel was weggetrokken, liet de jongeling een MRI-scan nemen. Die wees uit dat het gaat om een afrukkingsfractuurtje en een lichte uitrekking van de mediale ligamenten. Leemans kijkt nu aan tegen een revalidatie van vier a zes weken. We wensen hem een spoedig herstel toe!

Een jonge belofteploeg heeft woensdagavond een extra oefenduel afgewerkt op Nederlandse bodem. Op het veld van SC Waarde klopte het een Nederlandse keurselectie uit de gemeente Reimerswaal met 3-4. U19-speler Iliass Mouhine had met twee doelpunten een groot aandeel in de overwinning.

Senne Van Dooren trainde niet mee vandaag. De verdediger was ziek. Arthur Irawan en Glenn Leemans bezochten de kiné.