Go back

Poll: speler & doelpunt van de maand februari

Tekst: Ward Callens - foto's: Jean Bonjean & Geert Franquet

De maand februari zit er op, tijd voor onze maandelijkse poll! Wie was voor jou de beste speler van de voorbije maand? Waasland-Beveren werkte in de maand februari vier competitiewedstrijden af: thuis tegen OH Leuven (2-2), uit bij KRC Genk (6-1), thuis tegen RSC Anderlecht (1-0) en uit bij Sporting Charleroi (2-3). W-B sprokkelde zo zeven punten in de voorbije vier weken, waardoor het is opgeklommen naar een elfde plaats in de stand.

De onverwachte en daarom ook des te mooiere stuntzeges tegen Anderlecht en Charleroi toonden aan dat de nederlaag in Genk een eenmalige uitschuiver was, een spijtig accident de parcours. Verschillende spelers speelden de voorbije weken weer op een hoog niveau. Wie stak er volgens jou helemaal bovenuit? Breng hieronder je stem uit.

Poll: speler van de maand februari 2016

  • Een speler komt in aanmerking als hij in de betreffende maand min. 30' gespeeld heeft in een wedstrijd met inzet.

 

Charleroi- Waasland Beveren  322PLAT

Zeven keer liet W-B de netten trillen in februari. Geel-blauw scoorde in elk van de vier gespeelde wedstrijden. Het was al geleden van augustus 2015 dat W-B zo vaak de weg naar de netten vond in een maand. Toen werd er negen keer gescoord, maar wel gespreid over vijf duels. Wie maakte volgens jou het mooiste doelpunt van de maand februari? Was het de pegel van Schrijvers, de kopbal van Vanzo of de uithaal van Nabab? Of kies je een van de doelpunten van Gano of Moulin? Breng hieronder jouw stem uit!

Poll: doelpunt van de maand februari 2016