Go back

Poll: Speler & doelpunt van de maand januari

Tekst: Ward Callens - foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

De maand januari zit er alweer op en dus laten we weer onze maandelijkse dubbele poll op u los. Hier kan u naar goede gewoonte weer stemmen op de speler van januari 2016 en op het mooiste doelpunt van de voorbije maand. Er werden in januari drie competitieduels afgewerkt, tegen achtereenvolgens KV Oostende (3-3), Club Brugge (1-2-nederlaag) en KAA Gent (2-1-nederlaag). Een aartsmoeilijk drieluik tegen drie kandidaten voor de titel, toch waren er zeker lichtpuntjes bij W-B. Wie was volgens jou speler van de maand? Breng hieronder jouw stem uit.

Poll: speler van de maand januari 2016

  • Een speler komt in aanmerking als hij in de betreffende maand min. 30' gespeeld heeft in een wedstrijd met inzet.

 

AA Gent - Waasland Beveren 118plat

Er werd in januari andermaal vijf keer gescoord. Wie maakte volgens jou het mooiste doelpunt van de maand: Siebe Schrijvers -hij scoorde twee keer tijdens zijn debuut tegen KV Oostende- of toch iemand anders? Ook Thibault Moulin, Ousseynou Cissé en Jonathan Buatu Mananga kwamen tot scoren in de voorbije maand. Breng hieronder jouw stem uit.

Poll: doelpunt van de maand januari 2016