Go back

Thibault Moulin speler van de maand januari

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Thibault Moulin is door de bezoekers van deze website verkozen tot speler van de maand januari 2016. De middenvelder haalde het bij het afsluiten van de poll met 40% van de stemmen en hield daarbij nipt Siebe Schrijvers achter zich. De nieuwkomer en Genk-huurling ontving 37% van de stemmen. Laurent Henkinet werd op enige afstand derde met 7% van de stemmen. Moulin speelde in januari drie wedstrijden op een hoog niveau. Tegen KV Oostende was hij bepalend met twee assists en een doelpunt. In Gent moest hij in het wedstrijdslot naar de kant met een tweede gele kaart waardoor hij de wedstrijd tegen OH Leuven moest missen.

In de stemming voor doelpunt van de maand ging de voorkeur van onze bezoekers duidelijk uit naar het eerste doelpunt van Siebe Schrijvers op het veld van KV Oostende. De goal werd verkozen met 70% van de stemmen. Op aangeven van Moulin maakte hij er met een heerlijke volley 0-1 van. Even later zou hij in die wedstrijd een tweede keer scoren. Die haast even fraaie treffer kon 25% van de stemmers bekoren.

 

Speler van de maand

 • Augustus: Steeven Langil
 • September: Laurent Jans
 • Oktober: Merveille Goblet
 • November: Livio Nabab
 • December: Olivier Myny
 • Januari: Thibault Moulin

Doelpunt van de maand

 • Augustus: Floriano Vanzo vs. RSC Anderlecht
 • September: Deni Milosevic vs. KAA Gent
 • Oktober: Deni Milosevic vs. STVV
 • November: Steeven Langil vs. KVC Westerlo
 • December: Olivier Myny vs. Moeskroen-Péruwelz
 • Januari: Siebe Schrijvers vs. KV Oostende (0-1)