Go back

W-B – Anderlecht (21-02): nuttige info

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Op zondag 21 februari kijkt Waasland-Beveren Anderlecht in de ogen in het Freethielstadion. De wedstrijd, onze voorlaatste thuismatch in de reguliere competitie, wordt al om 18.00 u. afgetrapt. Kom dus zeker tijdig naar het stadion. De loketten gaan open vanaf 16.30 u. 

 

Ticketverkoop

We raden onze supporters aan om indien mogelijk hun tickets voor de wedstrijd in voorverkoop aan te kopen aan het onthaal in het Freethielstadion. Op die manier ben je zeker van je gewenste plaats en vermijd je de drukte aan de loketten voor de wedstrijd. Het onthaal in de inkomhal is doorlopend geopend tijdens de kantooruren om supporters nog beter van dienst te kunnen zijn. Een overzicht van onze ticketprijzen kan je hier terug vinden.

Voor de bezoekende supporters van Anderlecht is de combiregeling van toepassing. Anderlecht-supporters kunnen hun tickets dus enkel aankopen via de erkende supportersverenigingen van paars-wit.

 

Footlunch & Themacafélunch

De reservaties voor onze Footlunch én Themacafelunch liepen als een trein. Enige tijd geleden al moesten we dan ook een inschrijvingsstop inlassen. Omdat de wedstrijd tegen Anderlecht al om 18.00 u. en niet zoals gewoonlijk om 20.00 u. wordt afgetrapt, ontvangen we ook onze gasten voor Foot- en Themacafélunch vroeger dan normaal.

Footlunch: Footlunchers ontvangen we graag via de centrale inkomhal rond 16.45 à 17.00 u. voor aperitief en hapjes. Het voorgerecht wordt geserveerd tijdens de rust, hoofd- en nagerecht volgen na de wedstrijd. Themacafélunch: De volledige maaltijd wordt voor de wedstrijd geserveerd. Ontvangst tussen 15.30 en 16.00 u. in het Themacafé (aan tribune 3, via Meerminnendam).

 

W-B – Anderlecht: de ‘havenmatch’

Port of Antwerp en W-B slaan de handen in elkaar. Naar jaarlijkse gewoonte staat één thuiswedstrijd op de Freethiel in het teken van de Antwerpse haven. Dit seizoen werd de wedstrijd tegen Anderlecht, op zondag 21 februari (aftrap: 18.00 u.), uitgekozen als ‘havenmatch’. Het Havenbedrijf Antwerpen is al enkele seizoenen trotse partner van Waasland-Beveren en biedt haar werknemers de kans om het duel met paars-wit bij te wonen aan halve prijs!

Werknemers in de haven kunnen dankzij de steun van het Havenbedrijf Antwerpen tickets voor de staantribune of laterale zittribunes (niet business) verkrijgen aan 10 Euro! Zo wil de club en haar partner een grotere betrokkenheid tussen de havenwerknemers en de club stimuleren. De tickets kunnen tot 15 februari aangevraagd worden via e-mail naar havenmatch@waasland-beveren.be met vermelding van de bedrijfsnaam en een nominatieve namenlijst (voornaam, familienaam en geboortedatum) van de aanvrager(s).

Tickets worden bij voorkeur vooraf afgehaald tijdens de kantooruren in het Freethielstadion tot 17 februari of vanaf 18 februari aan het MAS Havenpaviljoen (open van 9.30 tot 17.30 uur, ook op zaterdag en zondag).

 

Logo POA_transparant

 

Veiligheidsmaatregelen

Voor onze wedstrijd tegen RSC Anderlecht zijn nog steeds scherpe veiligheidsmaatregelen van kracht. In overleg met de bevoegde instanties en de lokale overheid worden onderstaande controlemaatregelen genomen, net als bij onze vorige thuiswedstrijden. We verzoeken onze supporters om vroeg genoeg naar de Freethiel te komen en begrip te tonen voor onderstaande aandachtspunten.

  • Elke supporter zal bij de toegang tot het stadion gecontroleerd worden door stewards en/of politie.
  • Handtassen en rugzakken worden niet toegelaten in het stadion!
  • Supporters wordt aangeraden tijdig naar het stadion te komen. Door de aangescherpte controle lopen de wachtrijen aan de ingangen op.
  • Het gebruik van pyrotechnisch materiaal en voetzoekers in en rond het stadion is ten strengste verboden en in het huidige klimaat een zeer slecht idee.