Go back

W-B en InBev geven 10 gesigneerde wedstrijdshirts weg!

Op zaterdag 6 februari vecht Waasland-Beveren op de Freethiel een belangrijk duel uit met Oud-Heverlee Leuven. Supporters kunnen voor die wedstrijd voordelige combitickets aanschaffen samen met kaarten voor de wedstrijd tegen Anderlecht (klik HIER voor meer info). Daarnaast geven W-B en InBev tien gesigneerde wedstrijdshirts van W-B weg. Deelnemen kan eenvoudig door een draagplateau met zes Jupilers van 25 centiliter te kopen tijdens de wedstrijd.

Wie zaterdag voor, tijdens en na de wedstrijd tegen OH Leuven een draagplateau van Jupiler koopt met zes Jupilers van 25 cl. en zijn naam en telefoonnummer achterlaat op de daarvoor voorziene formulieren, maakt automatisch kans op één van de tien gesigneerde wedstrijdshirts van Waasland-Beveren. Hieronder de praktische voorwaarden van de actie.

 • Waar? De actie vindt plaats in het Avia en Cibel Café, de buitentap aan de staantribune en het Themacafé (beneden én boven).
 • Wanneer? De actie vindt plaats op zaterdag 6 februari en wordt afgesloten vijf minuten voor het bekendmaken van de winnaars.
  • Avia Café: 2 shirts worden verloot om 22.15 u.
  • Cibel Café: 2 shirts worden verloot om 22.30 u.
  • Themacafé beneden (incl. formulieren buitentap!): 4 shirts worden verloot om 22.45 u.
  • Themacafé boven: 2 shirts worden verloot om 22.55 u.
 • Enkel de supporters die uitgeloot worden én aanwezig zijn in het betreffende drankenpunt, krijgen hun gewonnen shirt mee.
 • De actie is enkel geldig voor volwassenen (+18j).

 

Muzikale ambiance met DJ Savu

De beloftevolle DJ Savu brengt voor de wedstrijd de aanwezige supporters in de juiste stemming van achter de draaitafel. Hij doet zijn ding tussen 18.30 en 19.45 u. aan het Themacafé. Neem zeker eens een kijkje op zijn Facebook-pagina.

 

Aff A3_Waasland