Go back

Beloften blijven op kop na nipte nederlaag bij Standard

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

De beloften van Waasland-Beveren hebben maandagavond met het kleinste verschil verloren bij Standard Luik. De wedstrijd in de Académie R. Louis-Dreyfus eindigde op 1-0 na een treffer van Christian Brüls even voorbij het halfuur. De Jonge Leeuwen moeten op kop van het klassement Standard weer naast zich dulden. Beide teams tellen nu dertien punten, W-B na zes duels, Standard na acht.

Op maandag 21 maart spelen de Beverse U21 opnieuw op verplaatsing, bij STVV, daarna volgen drie thuiswedstrijden. Jong W-B begon met volgende elf aan de partij tegen Standard: Jansens; Van Dooren (k), Caufriez, Moren, Nys; Lumanza, Milosevic, M’Sila; Hebbelinck, Ibou, Van Remoortere.

Vanaf vandaag, dinsdag 15 maart, krijgen de meeste A-kernspelers rust. Enkel een groepje met spelers die in de competitie weinig of geen speelminuten maakten, blijft verder trainen. Het gaat om  Van Dooren, Leemans, Caufriez, Lumanza, Sousa, Ibou en Janssens.