Go back

Freethielnieuws 25/03: Schrijvers opgeroepen voor Belgische U21

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Gezamenlijke trainingssessie vanochtend op de Freethiel. Zes beloftespelers kwamen de A-kern vervoegen: Peers, Nys, Ito, Van Remoortere, Atheba en Pieters. Milos Maric en Zinho Gano kampten met hinder aan de hamstrings en trainden apart bij de kine.

Vrijdagavond komen enkele W-B-spelers in actie met hun nationale ploeg. Laurent Jans speelt met Luxemburg een oefenduel tegen Bosnië en Herzegovina. Ousseynou Cissé komt met Mali uit tegen Equatoriaal-Guinea, een kwalificatieduel voor de Africa Cup of Nations. Deni Milosevic neemt het met het belofte-elftal van Bosnië en Herzegovina op tegen Kazachstan. Maximiliano Caufriez speelde eerder op de dag al zijn tweede wedstrijd met de Belgische nationale U19 in de eliteronde in Kroatië, de laatste voorronde voor het EK. Bulgarije werd geklopt met 1-0. Caufriez stond opnieuw 90 minuten tussen de lijnen.

Vandaag werd ook Siebe Schrijvers door trainer Enzo Scifo bij de nationale beloftekern van België gehaald. Hij moet zich morgen aanmelden en vindt bij de nationale U21 Merveille Goblet terug. Maandagavond spelen de Belgische beloften een EK-kwalificatiematch tegen Montenegro.