Go back

Freethielnieuws 29/03: trio terug van interlandverplichtingen

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

Siebe Schrijvers, Merveille Goblet en Deni Milosevic keerden dinsdag terug van interlandverplichtingen en sloten aan bij de groepstrainingen. Glenn Leemans en Olivier Myny trainden apart, maar zouden eerstdaags weer kunnen aansluiten bij de groep. Beide spelers werden tijdens de oefenpartij tegen Dessel Sport vervangen aan de pauze. Leemans ondervond nog wat hinder aan de enkel, Myny had een trap geïncasseerd tegen het scheenbeen.

Siebe Schrijvers speelde maandag 10 minuten mee in de wedstrijd van de nationale beloften tegen Montenegro. De Belgische U21 verloren met 1-2. Maximiliano Caufriez verloor met de Belgische U19 met 4-0 van Kroatië. Caufriez stond 74 minuten op het veld. België is uitgeschakeld voor het EK. Het Mali van Ousseynou Cissé won na de heenwedstrijd ook de terugwedstrijd tegen Equatoriaal Guinea met 1-0.

Livio Nabab (Guadeloupe) en Steeven Langil (Martinique) spelen later op de avond in de kwalificaties van de Gold Cup 2017. Jonathan Buatu speelt met Angola de terugronde tegen DR Congo in de kwalificaties voor da Africa Cup of Nations. Laurent Jans en Valtteri Moren spelen dinsdagavond nog twee oefenduels: Jans met Luxemburg tegen Albanië, Moren met Finland tegen Noorwegen.