Go back

Laurent Henkinet: “Seizoen eindigen met 36 punten zou mooi zijn” (video)

Tekst: Ward Callens

Laurent Henkinet hield zijn netten schoon tegen KV Mechelen. Dankzij het 0-0-gelijkspel tegen Malinwa en de resultaten van de andere ploegen onderaan het klassement, is Waasland-Beveren nu zeker van deelname aan Play-off II. Geel-blauw beëindigt de reguliere competitie sowieso op plaats tien, elf of twaalf. Henkinet zou er graag nog een overwinning bij doen, op het veld van KVC Westerlo, en het seizoen in schoonheid afsluiten met 36 punten. Bekijk hier zijn reactie na de wedstrijd.

 

Stijn Vreven had graag gewonnen tegen KV Mechelen, maar uitte na de partij ook zijn tevredenheid over het volledige seizoen van W-B. “Het is een ongelooflijke competitie geweest. Het verschil tussen de topclubs en de andere clubs is klein. Iedereen kan van iedereen winnen. Daarom is het knap dat we als jonge ploeg dit resultaat konden boeken. We hebben ons kunnen tonen dit seizoen. Ik ben daar tevreden over.”