Go back

Mini-abonnementen Play-off II: 3 thuisduels voor de prijs van 2!

Waasland-Beveren speelt op zondag 13 maart zijn laatste wedstrijd van de reguliere competitie, op het veld van KVC Westerlo. Daarna mag het zich opmaken voor Play-off II. De kalender van de play-offs wordt bekendgemaakt op maandag 14 maart. Vanaf woensdag 16 maart kunnen supporters terecht aan het onthaal van de Freethiel voor mini-abonnementen voor onze drie thuiswedstrijden in Play-off II.

*W-B biedt supporters die niet over een seizoensabonnement voor 2015-2016 de mogelijkheid om de drie thuiswedstrijden van geel-blauw in Play-off II bij te wonen voor de prijs van twee! Al wat je daarvoor moet doen is in voorverkoop de drie tickets tegelijkertijd komen aankopen. Je betaalt er dan slechts twee. Het gaat om tickets voor dezelfde tribunes/vakken en leeftijdscategorieën. Er kan niet gecombineerd worden.

Houders van een seizoensabonnement krijgen sowieso gratis toegang tot de Freethiel in Play-off II. Dat geldt voor de drie thuiswedstrijden, niet voor eventuele finaleduels nadien.

 

Voorwaarden

  • Mini-abonnementen enkel te koop in voorverkoop aan het onthaal. Je koopt drie tickets aan, één voor elke thuiswedstrijd in Play-off II, en hoeft er maar twee te betalen.
  • Dezelfde ticketprijzen als in de reguliere competitie zijn van kracht. Een volwassene betaalt dus €30 voor een mini-abonnement in vak E (twee keer €15) of €40 in de zittribunes A/C/F/G/H. Een overzicht van onze ticketprijzen kan je op deze pagina vinden. Doe de aangegeven bedragen maal twee en je hebt de prijs van onze mini-abonnementen.
  • De voorverkoop start op woensdag 16 maart en eindigt na het laatste voorverkoopmoment voor onze eerste thuiswedstrijd in Play-off II. Hier vind je de openingsuren van het onthaal.
  • Abonnees 2015-2016 hoeven geen mini-abonnement aan te schaffen. De drie wedstrijden in Play-off II zijn vervat in hun seizoensabonnement (behalve dus eventuele finalewedstrijden).