Go back

Optie in contract Niels De Pauw niet gelicht

Tekst: Ward Callens - foto: Jean Bonjean & Geert Franquet

Waasland-Beveren gaat volgend seizoen niet verder met Niels De Pauw. Het contract van de centrale verdediger bij W-B loopt eind juni af en de optie in de verbintenis van De Pauw wordt niet gelicht. De sportieve cel kan de 20-jarige Oost-Vlaming niet voldoende speelminuten garanderen naar volgende jaargang toe en wil hem ook niet blokkeren in zijn verdere ontwikkeling. De 20-jarige Oost-Vlaming is vanaf 1 juli dus een vrije speler en mag op zoek naar een nieuwe werkgever.

Niels De Pauw doet momenteel het seizoen uit op uitleenbasis bij derdeklasser SK Sint-Niklaas. Daarvoor maakte hij sinds juli 2014 deel uit van de A-kern van Waasland-Beveren. Vorig seizoen kreeg hij zijn kans in de zes wedstrijden in Play-off II. Dit jaar stond hij -tot aan zijn uitleenbeurt- niet op het wedstrijdblad bij W-B. Bij Sint-Niklaas is de jonge verdediger een vaste waarde. De clubleiding houdt eraan Niels te bedanken voor zijn professionele ingesteldheid en inzet van de voorbije jaren en wenst hem veel succes toe in het verdere verloop van zijn carrière.