Go back

W-B – Standard Luik (3/4): nuttige info

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Zondag begint Waasland-Beveren aan zijn Play-off II-campagne. De eerste tegenstander is Standard Luik, dat zondag om 20.00 u. op bezoek komt in het Freethielstadion. Na de gebeurtenissen van de voorbije weken, wijzen we onze supporters en bezoekers van de Freethiel graag op de verscherpte veiligheidsmaatregelen die van kracht zijn en werden bepaald door de Pro League.

  • Er is een totaal handtassen- en rugzakkenverbod van kracht! Er worden bovendien geen zaken in bewaring genomen. Wie met een rugzak of (hand)tas naar het stadion komt, zal dus worden teruggestuurd.
  • Alle aanwezigen zullen systematisch worden gecontroleerd aan de verschillende toegangen van het Freethielstadion.
  • Door de toegangscontroles zullen de wachttijden oplopen. Wij vragen onze supporters dan ook om zeker tijdig naar het stadion te komen.
  • Er zullen extra stewards ingezet worden om mee in te staan voor de veiligheid van onze supporters.

Wij vragen in het algemeen belang en in functie van de veiligheid van alle aanwezigen om bovenstaande maatregelen te respecteren. Gezien het huidige klimaat durven we alvast op het begrip van onze supporters te rekenen. Verder wijzen we er nogmaals op dat het gebruik van pyrotechnisch materiaal in het stadion ten strengste verboden is en bestraft zal worden.

 

Abonnees voor het seizoen 2015-2016 krijgen met hun jaarabonnement toegang tot onze thuiswedstrijden in Play-off II. Overige supporters kunnen nog tot zaterdag aan het loket van het Freethielstadion terecht voor een voordelig miniabonnement voor de play-offs. Voor een miniabonnement betaal je slechts twee wedstrijden, terwijl je er drie kan bijwonen. Meer informatie daarover kan je hier vinden.