Go back

Afsluitactiviteit Kids Club op zaterdag 30 april

Tekst: Kevin Van Cutsem - foto: Valy Van de Merlen

Nog vier (of meer?) wedstrijden resten Waasland-Beveren in de play-offs en het seizoen zit erop. Het was een geslaagde jaargang met heel wat mooie doelpunten, deugddoende zeges en maar liefst 33 punten in de reguliere competitie. Het was ook het eerste seizoen van de Young Believers Kids Club. Maar liefst 54 jonge supporters sloten zich bij de start van het seizoen aan!

Om onze Kids te bedanken voor hun steun aan onze Leeuwen en hun enthousiaste deelname aan de activiteiten willen we graag nog een laatste activiteit organiseren om in schoonheid seizoen 2015-2016 af te sluiten. Op zaterdag 30 april werken we de laatste thuiswedstrijd in Play-off II af tegen Moeskroen. We maken van deze gelegenheid gebruik om de Young Believers VIP Club te organiseren. 15 Young Believers krijgen een toegangsticket voor de binnenseats in vak G. We verwachten hen op de eerste verdieping van het themacafé om 19.15 u.!

Er zal speciaal voor hen een grote tafel klaarstaan met tal van lekkers waar alleen zij van mogen smullen. Niet teveel eten bij het avondeten is dus aangeraden! Mama en papa zullen dat voor één keer door de vingers zien. Om 20.30 u. mogen de Kids plaatsnemen in de comfortabele seats van het Themacafé, van waaruit ze hun helden kunnen aanmoedigen. Tijdens de rust kunnen ze genieten van een drankje en eventueel nog wat smullen van hun zoet buffet. Na de wedstrijd krijgen ze nog een kleine attentie en worden ze opgehaald door mama en papa.

Deelnemen? Schrijf je als de bliksem in via young.believers@waasland-beveren.be. De eerste 15 Kids die zich inschrijven zijn erbij!