Go back

Derde grensoverschrijdende jobbeurs op vrijdag 20 mei

Op zoek naar nieuw personeel? Neem dan gratis deel aan de derde grensoverschrijdende jobbeurs voor Belgische en Nederlandse werkzoekenden. De jobbeurs vindt plaats op vrijdag 20 mei 2016 van 10.00 u. tot 16.00 u. in het Freethielstadion, Stadionplein 1 te 9120 Beveren. Deelname is gratis.

De jobbeurs is een organisatie van de EGTS Linieland van Waas en Hulst in samenwerking met VDAB, Waasland-Beveren, Maatschappij Linkerscheldeoever, Interwaas, Eures Scheldemond, UWV, Werkservicepunt Zeeuws-Vlaanderen en GTI Beveren en wordt ondersteund door de gemeentebesturen Beveren, Hulst, Sint-Gillis-Waas en Stekene.

Inschrijven
Wenst u een stand op de jobbeurs? Schrijf dan gratis in vóór 30 april 2016 via www.egtslinieland.eu/nl/jobbeurs Na inschrijving ontvangt u alle praktische informatie.

Meer info
EGTS Linieland van Waas en Hulst  • T. +32 (0)3 727 17 18 • info@egtslinieland.euwww.egtslinieland.eu