Go back

Dit is voor jullie het doelpunt van het jaar!

Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

De voorbije week konden bezoekers van onze website stemmen op de mooiste goal van Waasland-Beveren van het afgelopen seizoen. Uit de genomineerde doelpunten -de goals die tijdens de reguliere competitie werden verkozen tot doelpunt van de maand- kwam uiteindelijk de wondermooie volley annex lob van Siebe Schrijvers tegen KV Oostende als winnaar uit de bus.

De openingstreffer van Schrijvers op het veld van Oostende tijdens zijn debuut voor W-B haalde het in de poll voor de kopbalgoal van Myny in Moeskroen, de treffer van Vanzo in Anderlecht en de de pegel van Milosevic tegen KAA Gent. Schrijvers kreeg met zijn doelpunt 38% van de stemmers achter zich. Ook de goal van Vanzo thuis tegen Anderlecht, de pegel van Langil tegen Westerlo en het geplaatste schot van Milosevic bij STVV waren genomineerd.

De gelukkige die aan de haal gaat met het gesigneerde wedstrijdshirt van Siebe Schrijvers is Jef Van Ussel. Hij stemde op de goal van Schrijvers als ‘doelpunt van het jaar’ en werd door de onschuldige hand van niemand minder dan Siebe zelf uitgeloot als winnaar. Proficiat Jef!

 

Bekijk hieronder de goal van Siebe Schrijvers tegen KV Oostende en de andere genomineerde doelpunten.