Go back

Freethielnieuws 04/04: recuperatietraining, beloften in actie

Tekst: Ward Callens

Maandagmiddag verzamelde een uitgedunde spelerskern voor een recuperatietraining op het oefenveld. Uitgedund, want een tiental spelers uit de A-kern komen maandagavond nog in actie met de beloften. De Jonge Leeuwen spelen om 19.30 u. in het Puyenbekestadion tegen RSC Anderlecht. Goblet, Janssens, Van Dooren, Caufriez, Langil, Lumanza, Sousa, M’Sila, Moren en Nabab zijn de A-kernspelers die op het wedstrijdblad staan.

Het blijft spannend bovenaan het klassement in de beloftecompetitie. W-B moest vrijdag na de 1-2-nederlaag tegen Club Brugge z’n leidersplaats afstaan aan blauw-zwart. De Bruggelingen tellen 16 punten uit 8 duels, geel-blauw 14 na evenveel wedstrijden. Anderlecht verzamelde tot dusver 13 punten, maar heeft nog een wedstrijd te goed. Spanning troef dus in de race naar de beloftetitel!

Linkachter Glenn Leemans en aanvaller Ibou Sawaneh vervolgen hun individueel trainingsprogramma. Laurent Henkinet en Ousseynou Cissé verloren onlangs een grootouder en zijn bij hun families. Onze gedachten zijn bij hen. Woensdag sluiten Henkinet en Cissé weer aan bij de groepstraining. Dinsdag wordt er niet getraind.