Go back

Freethielnieuws 28/04: duo twijfelachtig voor W-B – Moeskroen

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Een ochtendtraining op het oefenveld en na de lunch een theoriesessie met videoanalyse. Zo zag het programma voor de spelersgroep eruit donderdag op de Freethiel. Trainer Stijn Vreven was terug van enkele dagen Milaan, waar hij verbleef in het kader van zijn Pro Licence-opleiding.

Voor de wedstrijd van zaterdag tegen Excel Moeskroen, de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, zijn enkele spelers twijfelachtig met (lichte) blessures. Thibault Moulin kampt met hinder aan de adductoren. Olivier Myny blesseerde zich dan weer ongelukkig aan de bil bij een glijpartij tijdens de training. Floriano Vanzo vierde vandaag zijn 22ste verjaardag en trakteerde zijn collega-spelers op taart. Bon anniversaire, Flo!