Go back

Wie maakte het mooiste doelpunt van het seizoen? Stem en win!

Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

40 doelpunten maakte Waasland-Beveren in de reguliere competitie. Na elke maand lieten we jou stemmen op de mooiste goal van de voorbije maand. Steeven Langil, Olivier Myny, Siebe Schrijvers, Floriano Vanzo en Deni Milosevic zagen hun treffers bekroond met de titel ‘doelpunt van de maand’, Vanzo en Milosevic zelfs twee keer. Nu is de hamvraag natuurlijk: wie van Waasland-Beveren maakte de mooiste?

Die keuze laten we graag over aan jou! Kies jouw ‘doelpunt van het seizoen’ uit de zeven doelpunten die werden verkozen tot goal van de maand. Beleef hieronder de glorierijke momenten opnieuw in het overzicht van de mooiste doelpunten. Stemmen kan via onderstaande poll tot dinsdag 19 april. Wie stemt op de uiteindelijke winnaar, maakt kans op een gesigneerde wedstrijdshirt van de maker van W-B’s mooiste goal van de voorbije jaargang! Op woensdag 20 april maken we de resultaten bekend én de winnaar van de gesigneerde tenue.