Go back

Zinho Gano langer op de Freethiel!

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Zinho Gano zette dinsdag zijn handtekening onder een nieuw contract dat hem tot 2019 aan Waasland-Beveren bindt. De jonge aanvaller had nog een lopende verbintenis tot medio 2018, maar wordt nu beloond voor zijn sterk seizoen met een bijkomende jaargang. 

Zinho Gano (° 13/10/1993) zette vorige zomer de overstap van Club Brugge naar Waasland-Beveren. In zijn eerste jaar op de Freethiel, meteen ook zijn eerste volledige seizoen in de hoogste voetblaklasse, was hij goed voor tien doelpunten en een assist. De boomlange spits wil zich ook volgend seizoen blijven ontwikkelen bij geel-blauw en kiest voor het langetermijnproject op de Freethiel.

Voorzitter Dirk Huyck is opgetogen met de contractverlenging van de Beverse topschutter: “Zinho is een jonge, getalenteerde Belg met de ambitie om zichzelf steeds te verbeteren. Zijn profiel past bij onze club. Wij zijn ervan overtuigd dat hij nog een grote progressiemarge heeft en zich bij ons verder kan ontwikkelen als prof.”