Go back

Bart Wilmssen assistent-trainer op de Freethiel

Tekst & foto: Ward Callens

Vanaf komend seizoen zal hoofdcoach Stijn Vreven bijgestaan worden door Bart Wilmssen, die dinsdag een contract van onbepaalde duur tekende als assistent-trainer op de Freethiel.

Bart Wilmssen (° 2/11/1971) beschikt over een Pro Licence-diploma en verzamelde na zijn carrière als profvoetballer al heel wat ervaring als hoofdtrainer en beloftecoach. Wilmssen was in verschillende nationale reeksen actief als T1 bij KFC Sint-Lenaarts, KFC Duffel, Hoogstraten VV, Antwerp FC en recenter ook KFC Dessel Sport. Daarnaast stond hij twee seizoenen lang aan het roer bij de beloften van Club Brugge.

Wij heten Bart van harte welkom in de Waasland-Beverenfamilie en wensen hem veel succes toe bij zijn sportieve opdrachten voor onze club.