Go back

Dirk Huyck: “Correct gehandeld in dossier Moulin”

Foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

De clubleiding van Waasland-Beveren heeft akte genomen van de uitlatingen van Thibault Moulin en zijn makelaar in een Vlaamse krant. Bij monde van voorzitter Dirk Huyck verscheen reeds een korte reactie in dezelfde krant en wenst het bestuur ook hier als volgt te reageren op de kwestie.

“Wat zij hiermee proberen is druk te zetten voor een transfer. Ik verzeker u: de club heeft Thibault geen beloftes gemaakt over een eventueel vertrek. Ook Dirk Poppe (die mee de transfer van Moulin naar W-B afrondde, red.) heeft dat niet gedaan. Het is jammer dat dit nu gebeurt, want wij hebben altijd correct gehandeld en hebben zeker geen fouten gemaakt in dit dossier. Thibault heeft zijn meerjarige overeenkomst toch met zijn volle verstand ondertekend? Wij staan voor 100 procent recht in onze schoenen, het heeft geen zin om juridische stappen te ondernemen.”

Onze club zal zich in het belang van dit dossier verder onthouden van verdere commentaar en in alle sereniteit verder werken aan een gepaste oplossing.