Go back

Freethielnieuws 04/05: Myny en Schrijvers trainen individueel

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

De spelersgroep verzamelde woensdagochtend op de Freethiel voor een veldtraining in het stadion. Na de lunchpauze was er nog een videoanalyse. Olivier Myny (hamstrings) en Siebe Schrijvers (adductoren) trainden individueel op het veld, maar zouden eerstdaags weer kunnen aansluiten bij de groep. Thibault Moulin, Zakaria M’Sila, Erdin Demir en bleven binnen. Kevin Hebbelinck bracht een bezoekje aan de dokter met hinder aan de quadriceps.

Deze week krijgen de spelers het gezelschap van tester Tom Koblenz, een bijna 21-jarige centrale middenvelder. De Duitser werd in het voorbije seizoen kampioen van Engeland met de U21 van Derby County. Koblenz kreeg zijn opleiding bij Hoffenheim.