Go back

Glenn Leemans jaartje bij KMSK Deinze

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Glenn Leemans wordt door Waasland-Beveren een seizoen aan KMSK Deinze uitgeleend. De 20-jarige linksachter kan bij de tweedeklasser, die volgend jaar uitkomt in de eerste amateurliga, meer wedstrijdritme opdoen in het eerste elftal.

Glenn Leemans (° 12/02/1996) maakte afgelopen zomer de overstap van de beloften van Anderlecht naar de A-kern van Waasland-Beveren. De 20-jarige Oost-Vlaming kwam nog niet aan spelen toe in de Pro League. Wel zat hij in de afgelopen jaargang vier keer op de reservebank. In functie van zijn verdere ontwikkeling als profvoetballer en met het oog op meer speelminuten, wordt de jongeling nu een jaar bij Deinze gestald. Het contract van Leemans bij W-B loopt medio 2017 af, maar geel-blauw behoudt de optie op de linksvoetige verdediger. Wij wensen hem een succesvol seizoen toe bij Deinze.