Go back

Kortingen op abonnementen met Kansenpas en Vrijetijdspas

Bij Waasland-Beveren is iedereen van harte welkom, ongeacht leeftijd, geslacht, religie, huidskleur of inkomen. Vandaar dat we hierbij nog eens graag de aandacht vestigen op de verschillende kortingen die inwoners van Beveren en Sint-Niklaas kunnen verkrijgen via de Vrijetijdspas en Kansenpas.

Met de Kansenpas en de Vrijetijdspas bieden de stad Sint-Niklaas en de gemeente Beveren kortingen aan hun inwoners voor bepaalde socio-, culturele en sportieve activiteiten. Bij Waasland-Beveren gelden de kortingen bij de aankoop van seizoensabonnementen, maar bijvoorbeeld ook bij deelname aan sportkampen of inschrijvingen van jeugdspelers. De kortingen variëren per gemeente en activiteit.

Beveren

Met de Vrijetijdspas krijgen inwoners van Beveren 80% korting als ze deelnemen aan bepaalde culturele of sportieve evenementen of jeugdactiveiten. Met een maximale korting van €200 per jaar, is het zelfs mogelijk dat een abonnement bij Waasland-Beveren bijna volledig wordt terugbetaald! Deelname aan het Sport- en Voetbalkamp in Beveren kost dan weer slechts €1 per dag. Hoe aanvragen? Info en voorwaarden via DEZE LINK.

Sint-Niklaas

De Kansenpas is een kortingskaart van het waarmee inwoners van Sint-Niklaas veel kunnen doen voor weinig geld. De stad wil daarmee mensen met een beperkt budget de kans geven zich goed te voelen in Sint-Niklaas. De Open- Sport en Spelkampen in Puyenbeke worden voor de helft van de prijs ofwel €3 per dag aangeboden aan houders van een Kansenpas. Hoe aanvragen? Info en voorwaarden via DEZE LINK.

Kortingen

Zowel inwoners van Beveren als van Sint-Niklaas genieten van verschillende kortingen bij de aankoop van een abonnement bij Waasland-Beveren, deelname aan sportkampen of inschrijvingen van jeugdspelers. Op losse tickets worden geen kortingen aangeboden via de Kansenpas of de Vrijetijdspas. Hieronder een schematisch overzicht van de verschillende kortingen.

 

Sint-Niklaas Beveren
Abonnementen N.v.t. 80% korting tot max. €200 per jaar met Vrijetijdspas
Tickets N.v.t. N.v.t.
Open Sport-en Spelkampen 50% korting met Kansenpas N.v.t. (enkel in Sint-Niklaas)
Sport- en Voetbalkamp N.v.t. (enkel in Beveren) €5 per week
Inschrijving jeugdspelers 80% korting met Kansenpas 80% korting tot max. €200 per jaar met Vrijetijdspas

Abonnementen

Meer informatie over onze abonnementen bij Waasland-Beveren? Klik hier. Meteen naar het online reservatieformulier? Klik op deze link.