Go back

Kortingen op abonnementen met Vrijetijdspas

Vrijetijdspas Beveren

Bij Waasland-Beveren is iedereen van harte welkom, ongeacht leeftijd, geslacht, religie, huidskleur of inkomen. Vandaar dat we hierbij nog eens graag de aandacht vestigen op de verschillende kortingen die inwoners van Beveren kunnen verkrijgen via de Vrijetijdspas. Met de Vrijetijdspas biedt de gemeente Beveren kortingen aan hun inwoners voor bepaalde socio-, culturele en sportieve activiteiten. Bij Waasland-Beveren gelden de kortingen bij de aankoop van seizoensabonnementen, maar bijvoorbeeld ook bij deelname aan sportkampen of inschrijvingen van jeugdspelers. De kortingen variëren per gemeente en activiteit.

Met de Vrijetijdspas krijgen inwoners van Beveren 80% korting als ze deelnemen aan bepaalde culturele of sportieve evenementen of jeugdactiveiten. Met een maximale korting van €200 per jaar, is het zelfs mogelijk dat een abonnement bij Waasland-Beveren bijna volledig wordt terugbetaald! Deelname aan het Sport- en Voetbalkamp in Beveren kost dan weer slechts €1 per dag. Hoe aanvragen? Info en voorwaarden via deze link.

Kortingen

Zowel inwoners van Beveren als van Sint-Niklaas genieten van verschillende kortingen bij de aankoop van een abonnement bij Waasland-Beveren, deelname aan sportkampen of inschrijvingen van jeugdspelers. Op losse tickets worden geen kortingen aangeboden via de Kansenpas of de Vrijetijdspas. Hieronder een schematisch overzicht van de verschillende kortingen.