Go back

Maximiliano Caufriez tekent nieuw contract bij W-B

Tekst & foto: Ward Callens

Maximiliano Caufriez zette vrijdagmiddag zijn krabbel onder een nieuwe overeenkomst bij Waasland-Beveren. De verbintenis tussen geel-blauw en de 19-jarige verdediger loopt tot juni 2018 met optie op een extra jaargang.

Maximiliano Caufriez (° 16/02/1997) verhuisde vorige zomer van de Académie van Standard Luik naar de Freethiel. De jongeling moest zich in de competitie tevreden stellen met selecties, maar kreeg in de play-offs wel zijn kans. Hij kwam de voorbije weken drie keer in actie en kon al één keer scoren, thuis tegen KV Kortrijk. De Belgische jeugdinternational zette nu zijn handtekening onder een nieuw profcontract bij W-B dat hem voor twee seizoenen, met optie op een derde, in Beveren houdt.