Go back

Reacties na Standard Luik – W-B (2-0)

Tekst: Matteo Balliauw & Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Waasland-Beveren verloor zaterdagavond zijn laatste wedstrijd van het seizoen bij Standard Luik. Wij sprokkelden nadien enkele reacties bij de spelers.

Milos Maric

“Het was een moeilijke wedstrijd. Als je niet honderd procent bent, dan kan je niet winnen van dit sterk Standard.”

Siebe Schrijvers

“Het kon alle kanten op, we kregen kansen maar maakten ze niet af. Standard speelde het goed uit. We speelden zeker in de eerste helft niet dicht genoeg op de man, te weinig pressing. Dat ging wel beter in de tweede helft. Toen gaven we ook minder kansen weg. Dat het er bij momenten stevig aan toe ging? We waren niet gekomen om ons te laten doen.”

“Ik kan nu tevreden terugblikken op mijn uitleenbeurt. Ik heb veel volledige wedstrijden kunnen spelen en kon enkele belangrijke doelpunten maken. Volgend seizoen word ik wellicht opnieuw uitgeleend door KRC Genk. Waasland-Beveren is een optie.”

Steeven Langil

“Het was een typische eindeseizoenswedstrijd. Ik heb geprobeerd het verschil te maken, maar dat lukte niet altijd. We zijn vanavond op een goede ploeg gestoten.”

Maximiliano Caufriez

“Spelen op Standard doet het vuur in mijn hart oplaaien. Mijn vrienden en familie waren aanwezig in het stadion voor me. Ik ben persoonlijk tevreden over mijn wedstrijd. Ik blesseerde me wel aan de enkel in een duel met Ivan Santini.”