Go back

Reacties na W-B – Moeskroen (1-0)

Tekst: Christoph Neus & Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Stijn Vreven hechtte nog veel belang aan de laatste thuiswedstrijd en was dan ook erg tevreden met de overwinning. “Deze zege is erg aangenaam. Globaal gezien was het een verdiende overwinning. Ik was blij verrast door zowel spelers die niet veel speelden en zich nu hebben getoond als spelers die vanavond op een andere positie werden uitgespeeld. Ik houd hier een goed gevoel aan over.” Bekijk zijn volledige analyse in onderstaande video.

 

Milos Maric startte tegen Moeskroen in de basis en toonde zich erg tevreden met de overwinning. “Ik ben trots op mijn ploeggenoten voor de drie punten die we pakken. Ik denk dat we het verdienden. Ik ben erg ambitieus en wil altijd winnen, daarom dat ik blij ben dat we vandaag, na lange tijd, nog eens een wedstrijd konden winnen.” De 34-jarige middenvelder werd tijdens en na de wedstrijd toegezongen door de supporters. “Het is ongelooflijk wat de supporters voor mij doen. Ze hebben mij altijd gesteund en dat is een geweldig gevoel. Ik wil hen dan ook bedanken.”

Siebe Schrijvers besliste de wedstrijd met een vroege goal. “Het deed deugd om nog eens te scoren en beslissend te zijn. Voor de club en de spelers was het erg belangrijk dat we na die 5-0 konden winnen. We kwamen met een goeie mentaliteit voor de dag. De overwinning is bijna niet in gevaar gekomen en in de eerste helft brachten we goed voetbal.” Over zijn doelpunt zei hij het volgende: “Tegen Kortrijk kreeg ik dezelfde kans en schoot ik hem laag, nu trapte ik hem in het dak van het doel en was hij onhoudbaar.”

Ebrahima Ibou Sawaneh maakte na een maandenlange revalidatie zijn rentree op de Freethiel. “Het was een lange weg voor mij”, vertelde de aanvaller na de partij. “Na een operatie duurt het altijd lang om terug te komen, maar ik voel mij elke dag fitter en fitter. Om terug op het veld te mogen staan met mijn teamgenoten is geweldig! Voor dit gevoel heb ik maandenlang gewerkt.”