Go back

Op zoek naar werk? Kom op 20 mei naar de jobbeurs op de Freethiel

Op vrijdag 20 mei kan je tussen 10.00 en 16.00 u. terecht in het Freethielstadion voor maar liefst 300 jobs in de haven en omstreken bij 70 verschillende bedrijven! De derde editie van deze grensoverschrijdende jobbeurs pakt zo uit met een recordaanbod. Maatschappij Linkerscheldeoever (MLSO), gemeente Beveren en EGTS (Europese Groep voor Territoriale Samenwerking) Linieland van Waas en Hulst zetten samen met tal van andere partners de schouders onder dit project, met het oog op lokale tewerkstelling, gericht op Belgische en Nederlandse werkzoekenden.

Door de aanzwellende vraag naar geschoolde werklui, wordt er al snel over de grenzen heen gekeken. Heel wat mensen steken dagelijks de grens in beide richtingen over om te werken en dat aantal stijgt nog. De grens is dan ook geen eindpunt, maar wel een nieuw begin met extra kansen. Die wisselende bewegingen zorgen ervoor dat beide kanten van de grens elkaar versterken.

Verder kan je op de jobbeurs terecht bij één van de cv-checkpoints om met een goed en aangepast cv aan jouw gesprek met je mogelijk toekomstige werkgever te beginnen. Kom vrijdag 20 mei langs op de Freethiel om jouw toekomst in handen te nemen! De toegang is uiteraard gratis.


Vrijdag 20 mei | 10.00 – 16.00 u.

Freethielstadion | Stadionplein 1, 9120 Beveren

 

Jobbeurs EGTS