Go back

Reserveer hier je abonnement voor 2016-2017

Vanaf maandag 2 mei kan je als supporter van Waasland-Beveren je abonnement(en) voor het seizoen 2016-2017 reserveren. Dat kan via onderstaand online reservatieformulier of ter plaatse aan het loket van het Freethielstadion. Hieronder lees je alles wat je moet weten over onze abonnementen voor het komende seizoen. Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met ons via telefoon (+32 3 750 25 00) of e-mail (info@waasland-beveren.be).

 

Gratis geel-blauwe supporterssjaal voor eerste 500 abonnees!

Twijfel niet en bestel HIER je abonnement voor 2016-2017. De eerste 500 personen die hun abonnement vastleggen voor het volgende seizoen (te tellen vanaf 1 mei 2016) krijgen er immers een gratis supporterssjaal van Waasland-Beveren bij! Eén sjaal per persoon. Bestel je 4 abonnementen? Dan krijg je vier sjaals! De datum van betaling geldt hierbij als referentie, kies dus voor een snelle betaling per overschrijving. De sjaal wordt meegegeven bij afhaling van het abonnement.

 

Loyalty Cards

Ook het komende seizoen zullen onze spelers rondlopen in wedstrijd- en trainingskledij van Kappa. Onze kledingsponsor voorziet voor elke abonnee van Waasland-Beveren een Loyalty Card, waarmee je als abonnee kortingen krijgt op de volledige Waasland-Beverencollectie en het Kappa-assortiment in Soccercenter Beveren én Waasland en in onze webshop. Elke abonnee krijgt een Loyalty Card, ongeacht datum van reservatie of betaling, plaats in het stadion of leeftijdscategorie. Aan de kaart zijn volgende voordelen gekoppeld:

  • 10% op alle Kappa Waasland-Beveren-merchandising
  • 25% op alle Kappa-artikelen (uitgezonderd merchandising & replica’s)
  • 20% korting op voetbalschoenen bij Soccercenter Beveren en Soccercenter Waasland

Verder spaar je automatisch punten per aankoop in de winkels van Soccercenter in Beveren en Sint-Gillis-Waas én in de webshop. Je bepaalt zelf tot hoeveel punten je spaart en voor welk gratis item je dus kiest.

  • 250 punten = gratis paar Kappa-voetbalkousen
  • 500 punten = gratis Kappa-voetbal
  • 750 punten = gratis Waasland-Beveren-sjaal
  • 1.250 punten = waardebon €50 voor Kappa-producten

De Loyalty Card dient voor het eerste gebruik afgehaald en geactiveerd te worden in de fanshop (Soccercenter Beveren) aan het Stadionplein. Ter plaatse worden je persoonsgegevens ingelezen zodat je het komende van de voordelen kan genieten. Via een app kan de Loyalty Card ook eenvoudig via de smartphone gebruikt. Vraag meer informatie hierover in de fanshop!

 

Elektronische toegangscontrole & cashless payment

Vanaf dit seizoen worden de abonnementen in bankkaartformaat afgedrukt. Er zit namelijk een chip in die gebruikt zal worden voor elektronische toegangscontrole en een cahless payment-systeem. Erg handig en veilig voor onze abonnees én voor de club! In de toekomst zal je makkelijk je abonnement kunnen verlengen met een paar muisklikken. Je houdt dan dezelfde ‘kaart’ bij.

Elektronische toegangscontrole: Vanaf het seizoen 2016-2017 zullen supporters ‘elektronisch’ gecontroleerd worden bij het betreden van het Freethielstadion. Je abonnement (of ticket) wordt gelezen door een scanner, waarop je indien alles oké is het stadion kan betreden door een draaihek. Een eerlijk, vlot en veilig systeem dus dat geïnstalleerd wordt aan beide kanten van het stadion (Meerminnendam en Lindenlaan).

Cashless payment: Dit gebruiksvriendelijke systeem zal in de loop van het komende seizoen geïmplementeerd worden en stelt abonnees in staat consumpties aan te kopen in het stadion zonder cashgeld, met enkel je abonnement. Het abonnement kan namelijk gebruikt worden als digitale consumptiekaart, waar je zelf een bepaald bedrag op kan zetten om te gebruiken in het stadion. Nadien kan de kaart steeds herladen worden. Praktische info volgt bij implementatie van het systeem.

 

Zitplaatsen voorbehouden t.e.m. vrijdag 20 mei

Abonnementshouders van het seizoen 2015-2016 genieten t.e.m. vrijdag 20 mei van een voorrangsperiode waarin hun zitplaatsen in het stadion voorbehouden blijven. Zij kunnen tot die datum dus zonder zorgen hun plekje vastleggen voor het komende seizoen. Vanaf 21 mei worden alle plaatsen aangeboden in een vrije verkoop, maar ook dan zullen we zo veel mogelijk rekening trachten te houden met reeds bezette plaatsen. Voor de staantribune wordt uiteraard wel al meteen gestart met de vrije abonnementenverkoop!

 

Hoe reserveren?

Vul HIERONDER het online formulier in om je abonnement voor het seizoen 2016-2017 te reserveren. Wij nemen daarna contact op met jou i.v.m. de betalingsmodaliteiten. De reservatie is pas compleet nadat wij jouw betaling hebben ontvangen. Op dat moment maken wij het bestelde abonnement aan. Betalen kan via overschrijving, via factuur (voor bedrijven) of cash/bankcontact aan het onthaal.

Wie liever niet online reserveert, kan uiteraard ook aan het onthaal in de centrale inkomhal van het Freethielstadion terecht. Onze medewerkers helpen je er graag verder! Abonnementen kunnen opgehaald worden aan het loket vanaf woensdag 1 juni. De eerste 500 betalende abonnees van het nieuwe seizoen, krijgen dan ook hun gratis supporterssjaal mee.

 

Als abonnee bij Waasland-Beveren heb ik recht op…

… een jaarabonnement bij Waasland-Beveren voor het seizoen 2016-2017. Dit is geldig voor alle thuiswedstrijden in het Freethielstadion in de reguliere competitie en in Play-Off II (indien van toepassing, uitgezonderd eventuele finalewedstrijden). Play-off II bestaat vanaf komend seizoen uit twee poules van zes teams. Er worden dus twee extra thuisduels afgewerkt.

… een Loyalty Card met tal van kortingen en voordelen in onze fanshop (zie boven)

… gratis toegang tot eventuele vriendschappelijke thuiswedstrijden in het Freethielstadion in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

 

Abonnementsprijzen

Nadat de voorbije drie seizoenen op rij de abonnementsprijzen op de Freethiel ongewijzigd bleven, worden de tarieven naar volgend seizoen toe aangepast als gevolg van de competitiehervorming en in het kader van de bovengenoemde investeringen rond het stadion (elektronische toegangscontrole e.d.). Uiteraard doen onze abonnees nog steeds een mooi financieel voordeel ten opzichte van supporters die steeds een ticket aankopen.

Zo betaalt een volwassene €195 voor een abonnement in de staantribune. Dat komt neer op €13 per thuiswedstrijd in de reguliere competitie of slechts €8,86 als je de zeven wedstrijden in Play-off II meetelt. Dit terwijl de ticketprijs €15 per wedstrijd bedraagt. Voor een plaats in de zittribune betaal je komend seizoen als volwassene €250. Dat staat gelijk aan €16,66 voor de vijftien wedstrijden in de competitie of maar €11,36 met de zeven play-off II-duels erbij. Klik hier of op onderstaande tabel voor de voorwaarden en een handig overzicht van onze prijzen per leeftijdscategorie en vak/tribune in het stadion.

 

Kansenpas & Vrijetijdspas

Met de Kansenpas en de Vrijetijdspas bieden de stad Sint-Niklaas en de gemeente Beveren kortingen aan hun inwoners voor bepaalde socio-, culturele en sportieve activiteiten. Bij Waasland-Beveren gelden de kortingen o.a. bij de aankoop van seizoensabonnementen. Klik hier voor meer informatie.