Go back

Stijn Vreven: “Ik heb mijn spelers gefeliciteerd met hun sterk seizoen”

Tekst: Ward Callens - foto: Geert Franquet & Jean Bonjean

Het seizoen 2015-2016 zit erop voor de spelers en trainers van Waasland-Beveren. Zondagmiddag werd een laatste keer verzameld op de Freethiel. Vanaf maandag wacht hen vier weken rust. Na die verlofperiode, rond zes juni, komt de groep alweer samen voor de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Stijn Vreven blikte na afloop van de wedstrijd tegen Standard Luik nog even terug op het voorbije jaar. “Na de wedstrijd heb ik mijn spelers gefeliciteerd met hun seizoen. Ik ben trots op hen. Ik weet wat ze ervoor gedaan hebben om in de Pro League te blijven. We hebben een goede stap gezet met dit nieuwe Waasland-Beveren. Na deze vier weken vakantie kunnen we met goede moed beginnen aan het nieuwe seizoen”, aldus de oefenmeester. Op de vraag of hij er opnieuw aan beginnen met wat hij nu weet, antwoordde Vreven “Ja, hier teken ik onmiddellijk opnieuw voor.”