Go back

Abonnementen af te halen vanaf woensdag 1 juni

Wie al een abonnement voor het seizoen 2016-2017 bestelde, kan dat vanaf woensdag 1 juni komen afhalen aan het loket in de centrale inkomhal van het Freethielstadion. Abonnees kunnen daarop meteen in de fanshop terecht voor de activatie van hun Loyalty Card en een speciale shirtactie!

Abonnementen

De nieuwe abonnementen zijn dus af te halen vanaf 1 juni. Wie nog geen abonnement bestelde, kan dat uiteraard nog steeds doen via dit online reservatieformulier of simpelweg ter plaatse aan het loket. Meer informatie over onze abonnementen, prijzen en voorwaarden, kan je hier vinden. De abonnementen zijn vanaf dit jaar in bankkaartformaat met het oog op de installatie van draaihekjes en bijhorende elektronische toegangscontrole. Ook wordt er gewerkt aan een cashless paymentsysteem.

Loyalty Cards

Heel wat voordelen in onze fanshop, Soccercenter Beveren aan het Stadionplein, voor onze abonnees dit jaar. Met een Loyalty Card krijgen W-B-abonnees kortingen op het volledige Waasland-Beverencollectie en het Kappa-assortiment in Soccercenter Beveren en Waasland (Sint-Gillis-Waas) en de nieuwe webshop. Elke abonnee krijgt een Loyalty Card, ongeacht datum van reservatie of betaling, plaats in het stadion of leeftijdscategorie. Aan de kaart zijn volgende voordelen gekoppeld:

  • 10% op alle Kappa Waasland-Beveren-merchandising
  • 25% op alle Kappa-artikelen (uitgezonderd merchandising & replica’s)
  • 20% korting op voetbalschoenen bij Soccercenter Beveren en Soccercenter Waasland

Verder spaar je automatisch punten per aankoop in de winkels van Soccercenter in Beveren en Sint-Gillis-Waas én in de webshop. Je bepaalt zelf tot hoeveel punten je spaart en voor welk gratis item je dus kiest.

  • 250 punten = gratis paar Kappa-voetbalkousen
  • 500 punten = gratis Kappa-voetbal
  • 750 punten = gratis Waasland-Beveren-sjaal
  • 1.250 punten = waardebon €50 voor Kappa-producten

De Loyalty Card dient voor het eerste gebruik afgehaald en geactiveerd te worden in de fanshop (Soccercenter Beveren) aan het Stadionplein en dit op vertoon van een geldig abonnement voor 2016-2017. Ter plaatse worden je persoonsgegevens ingelezen zodat je het komende van de voordelen kan genieten. Via een app kan de Loyalty Card ook eenvoudig via de smartphone gebruikt. Vraag meer informatie hierover in de fanshop!

Tip: kom in de namiddag naar de Freethiel, dan kan je bij afhaling van je abonnement meteen naar de fanshop voor de activatie van je Loyalty Card! Klik hier voor de openingsuren van de fanshop.

€50 voor een replica wedstrijdshirt 2016-2017!

De Loyalty Card is niet het enige voordeel voor onze abonnees in de fanshop. Bij activatie van hun Loyalty Cards genieten abonnees ook van een eenmalige promotieprijs van €50 op de replica homeshirt voor het seizoen 2016-2017! De normale winkelprijs van de replicashirts 2016-2017 bedraagt €65. De hoofdkleur van de thuisshirt is ook in het komende seizoen geel.

De actie is enkel en eenmalig geldig bij de activatie van de Loyalty Card in de fanshop. Omdat de shirt voor komend seizoen pas op donderdag 23 juni wordt bekend gemaakt, gaat het voorlopig om een vooruitbestelling. Maar ook daarna blijft de promotie geldig voor abonnees die hun Loyalty Card activeren. Belangrijk: shirts zijn af te halen in de shop vanaf 1 juli.

Waasland-Beveren kit

Voor alle duidelijkheid: dit is niet het ontwerp van onze nieuwe shirts, maar een afbeelding ter illustratie!