Go back

Bart Wilmssen: “Ik heb maar één verwachting voor dit seizoen” (video)

Ward Callens, Christoph Neus & Martijn De Jonge

De spelers en trainers van Waasland-Beveren zijn vrijdag begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen. Na de eerste veldtraining haalden we de nieuwe stafleden, assistent-trainer Bart Wilmssen en physical coach Jonas Ivens, voor de camera voor een eerste reactie.

Bart Wilmssen: “Nog beter doen dan vorig seizoen”

Bart Wilmssen heeft naar eigen zeggen maar één verwachting, namelijk een sportief goed seizoen draaien en nog beter doen dan het voorbije. Verder geeft hij aan uit te kijken naar de samenwerking met Stijn Vreven. Bekijk hieronder zijn volledige reactie.

Jonas Ivens: “Een beetje thuiskomen”

Jonas Ivens heeft een verleden op de Freethiel en ook zijn ouders wonen vlakbij het stadion. De seizoensslogan #ThuisopdeFreethiel is dan ook volledig op zijn lijf geschreven. Ivens wil komend zich komend seizoen graag ontplooien in de functie van physical coach. Het interview met Ivens begint in onderstaande video vanaf 2’05”.