Go back

Ben jij ook #ThuisopdeFreethiel?

Jonas, Filip, Gino, Djennah, Wim, Matthias en Yves voelen zich goed op de Freethiel. Zij zijn zelfs helemaal thuis op de Freethiel! Ben jij ook een trotse supporter die het Freethielstadion als zijn tweede thuis beschouwt? Laat het weten via Facebook, Twitter en Instagram met de hashtag #ThuisopdeFreethiel!

Abonnementen 2016-2017

Jonas, Filip, Gino, Djennah, Wim, Matthias en Yves hebben al hun abonnement voor 2016-2017 gereserveerd! Jij ook al? Fantastisch! Nog niet? Bestel hier snel en gemakkelijk jouw exemplaar via het online reservatieformulier. Meer informatie over onze abonnementen voor komend seizoen? Klik hier.

Thuis op de Freethiel

In een zestal korte videoclips tonen we u hoe thuis onze supporters zich wel niet kunnen voelen op de Freethiel. Enkele treffende beelden zeggen immers meer dan duizend woorden. We beginnen met Jonas. Hij stapte onlangs in het huwelijksbootje, maar kan dat perfect combineren met een nieuw abonnement in vak E. Het recept voor een geslaagd huwelijk, als je het ons vraagt! Dat Jonas wel erg #ThuisopdeFreethiel is, bewijst onderstaande video!

Ook Filip voelt zich als een vis in het water op de Freethiel, meer bepaald in vak E. Deze die-hardsupporter is tijdens thuiswedstrijden steevast terug te vinden in de staantribune en moedigt in het weekend zijn zoontje die voor W-B speelt aan. Filip is met andere woorden meer dan #ThuisopdeFreethiel.

Djennah voelt zich niet alleen als supporter helemaal #ThuisopdeFreethiel. Ze werkte een tijdje bij onze cateraar in de business lounge en wil ook in de toekomst meehelpen op het gebied van hospitality, zodat ook anderen zich #ThuisopdeFreethiel zullen voelen.

Wim is een druk bezet man. Tijdens thuiswedstrijden is hij steevast terug te vinden in de buurt van de businesstribune. Hij is helemaal #ThuisopdeFreethiel. Hij neemt soms zelfs z’n werk mee naar huis… of naar de Freethiel.

Gino voelt zich helemaal #ThuisopdeFreethiel als hij het frisse gras van de heilige mat opsnuift. Jij ook? Toon dan dat jij niet weg te slaan bent uit het Freethielstadion met de hashtag #ThuisopdeFreethiel op Facebook, Twitter en Instagram.

Ook Matthias en Yves voelen zijn #ThuisopdeFreethiel. Geen betere plaats dan de dug-outs in het stadion om een potje ‘Fifa’ te spelen op de PlayStation, toch?