Go back

EURO2016 ZWEDEN – BELGIË (22/06): HAPPY HOUR van 19.30 tot 20.30 u.

Na de wedstrijd tegen de Ieren, die op een mooie 3-0 overwinning eindigde, wacht er onze Duivels op woensdag 22 juni alweer een belangrijke wedstrijd in de Allianz Riviera te Nice. Met Zweden ontmoeten de Belgen een niet te onderschatten tegenstander voor een partij met als inzet een plaats in de achtste finales van het Europees kampioenschap!

We willen er woensdag weer een waar volksfeest van maken op de Grote Markt in Beveren. Want ondanks het mindere weer was jullie opkomt de voorbije wedstrijden zeer groot. Daarom wil Waasland-Beveren iets teruggeven aan alle inwoners van Beveren en supporters van onze nationale ploeg. Dat doen we in de vorm van een happy hour tussen 19.30 en 20.30 u. Het happy hour, met formule ‘3 halen = 2 betalen’ op alle dranken, vindt plaats aan één van onze drankstanden op de Grote Markt van Beveren.

Met dj-sets van Bestien en ROWNAS brengen we jullie alvast in de juiste stemming om er een leuke, onvergetelijke avond van te maken. En als we de weersvoorspellingen mogen geloven zal het woensdag tropisch warm worden met temperaturen die kunnen oplopen tot 26 graden. Nodig je vrienden en familie uit en roep met z’n allen onze nationale helden naar de overwinning tegen Zlatan en co. Tot woensdag!

website2