Go back

Freethielnieuws: eerste training Seck, drie testers deze week

Tekst: Ward Callens - foto: Kevin Reyns

Vandaag, dinsdag 14 juni, kregen de spelers twee trainingen voorgeschoteld: een veldtraining ’s ochtends en na de lunch een krachtsessie in de gym. Voor nieuwkomer Ibrahima Seck was het de eerste kennismaking op het veld met zijn teamgenoten. Sebastien Ito moest in de voormiddag de training aan zich voorbij laten gaan wegens schoolverplichtingen. Na de middag tekende hij wel present voor de krachttraining.

De groep krijgt deze week het gezelschap van drie testers, naast Opoku Ampomah, die sinds de eerste training ook op proef is. Het gaat om de Senegalezen Aliou Dia (21 jaar, linksachter), Ansoumana Diamé (19 jaar, aanvaller) en Lamarana Diallo (21 jaar, middenvelder). Zij krijgen net als Ampomah tot het einde van de week om zich te tonen aan de technische staf.

Woensdag wordt enkel na de middag getraind, donderdag ’s ochtends. Vrijdag al staat de eerste oefenpot van het seizoen op het programma: om 19.30 u. in en tegen Kemzeke. Het volledige trainingsschema kan je hier raadplegen: https://www.waasland-beveren.be/team/trainingsschema/