Go back

Freethielnieuws: laatste groepstraining voor derde oefenduel

Tekst & foto: Ward Callens

De spelers kwamen dinsdagochtend samen op de Freethiel voor een gemeenschappelijk ontbijt, gevolgd door een individuele gymsessie en een veldtraining. Onder meer Zinho Gano en Jens Cools volgen nog een aangepast programma. Woensdagavond staat de oefenwedstrijd tegen KSV Bornem op het programma.

Zinho Gano, Alessandro Cerigioni, Maximiliano Caufriez, Jens Cools en Gilles Van Remoortere volgen een aangepast programma en zullen woensdagavond niet aantreden in de derde oefenwedstrijd van W-B. Tegenstander is woensdag KSV Bornem. De partij wordt afgewerkt in het Bornemse sportpark Breeven.

Stijn Vreven selecteerde intussen vijftien spelers die zeker op het wedstrijdblad staan tegen rood-geel: Goblet, Janssens, De Schutter, Moren, Buatu, Seck, Langil, Schrijvers, Ibou, Jans, Vanzo, Myny, Camacho en tester Ampomah. Daar komen na de ochtendtraining van de overige spelers nog enkele namen bij.

Bornem maakte intussen de toegangsprijzen bekend voor de oefenwedstrijd in Breeven. Aan supporters wordt alvast gevraagd om voor deze wedstrijd geen rugzakken en handtassen mee naar het stadion te brengen. Afspraak dus woensdag 29 juni om 19.00 u. in sportpark Breeven voor onze derde oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen.

  • Zittribune: 15 Euro (vanaf 16 jaar)
  • Staantribune: 10 Euro (vanaf 16 jaar)
  • Jongeren van 10 tot 16 jaar: 5 Euro
  • Kinderen onder 10 jaar: gratis