Go back

Laurent Jans tekent bij tot 2019

Tekst & foto: Ward Callens

Laurent Jans heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Waasland-Beveren dat hem tot medio 2019 op de Freethiel houdt. De Luxemburgs international kiest ondanks interesse van andere clubs voor een verlengd verblijf in Beveren.

Laurent Jans (° 5/8/1992) had nog een contract tot 2017 bij Waasland-Beveren, maar kiest nu dus voor een verlengd verblijf bij geel-blauw. De Luxemburgs international genoot ook interesse van andere clubs. Niet verwonderlijk na een eerste, prima seizoen in de Jupiler Pro League. Jans kwam het voorbije jaar 36 keer in actie voor W-B, maakte één goal en leverde drie assists af.

2015-2016 was het eerste seizoen als fulltime prof voor de rechtsachter. Voordien kwam hij in Luxemburg uit voor CS Fola Esch, waar hij als jongeling een vaste waarde was en tevens een vaste plek bij de nationale ploeg veroverde.